Киров Инвест

Защо бизнесът ти има нужда от уеб сайт?

Знаеш, че бизнесът ти има нужда от уеб сайт, нали? Ако знаеш, вървиш по правилния път. Ако не знаеш, тази статия е точно за теб. Всъщност, като се замислим по-задълбочено, тази статия е адски подходяща за всеки – както за собствениците на уеб сайтове, така и за тези, които все още нямат. Ще разбереш какво имаме предвид като прочетеш статия докрай. Запретваме ръкави и стартираме по същество. 

Ще започнем този материал с твърдението, че всеки бизнес има нужда от уеб сайт. Това изказване може да ти звучи гръмко, но е самата истина. Безспорно, има много причини, които потвърждават това твърдение. Ние ще разгледаме пет причини, които ще послужат като доказателство. Всяка причина сама по себе си е важна, затова ще ги изброим и ще разкажем за тях без да ги подреждаме в класация.


Причина 1: Всеки бизнес е онлайн

Стартъпи, малки, средни и големи фирми. Всички са онлайн. Няма значение дали фирмите предоставят определен тип консултации и услуги, или продават дадени стоки. За тях уеб сайтът е задължителен, защото знаят, че ерата на визитките отдавна отмина. Да, разбира се, визитки се раздават до ден днешен, но те не са достатъчни за първото впечатление. Представи си, че си на среща и се запознаваш с някого. Какво ще направиш след срещата? Отговорът е много лесен. Ще потърсиш фирмата в интернет, ще я проучиш и ще си изградиш мнение на база видяното. Ако не намериш нищо в интернет, ще започнеш да се съмняваш в тази фирма и в човека, с когото си се запознал на срещата. Прави сме, нали? Причина 2: Неограничени възможности

Възможностите са неограничени. Когато имаш уеб сайт или онлайн магазин, достигаш до значително по-голяма аудитория, а благодарение на google, социалните мрежи и платените реклами тази аудитория може да нарасне в пъти повече. А какво става с нарастване на аудиторията? Още един лесен въпрос. Започваш да генерираш повече продажби на стоки или услуги. В допълнение, изграждаш по-голямо доверие и си в контакт с аудиторията. Нещата се случват по-бързо, по-лесно и по-удобно, защото улесняваш всеки потребител. Знаеш… Когато всичко върви гладко, клиентите са доволни. А щом те са доволни, бизнесът също е доволен. 


Причина 3: Първо уеб сайт, после дигитален маркетинг

Както най-вероятно се досещаш, непрестанната комуникация с аудиторията най-често се извършва в социалните мрежи като facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn и други. Управление на фирмен профил в YouTube също е полезен ход. Всички тези дейности малко се обезсмислят, ако нямаш уеб сайт. Казано с други думи: първо показваш бизнеса си онлайн като създадеш уеб сайт, после започваш да го развиваш по различни начини. 


Причина 4: Изпреварваш конкуренцията

С уеб сайт и дигитален маркетинг може да изпревариш конкуренцията. Изисква се доста труд и постоянство, но мисията е възможна. Най-важното е да представиш бизнеса в най-добрата светлина и по възможно най-добрия начин. Ангажирай аудиторията в социалните мрежи, създавай съдържание, което е с допълнителна стойност за клиентите, разказвай повече за продуктите и/или услугите, разкривай техните предимства. В заключение към тази причина ще ти припомним, че ключът към успеха е постоянството. 


Причина 5: Показваш на клиентите, че са най-важни за бизнеса

Погледни на уеб сайта като на инвестиция, която ще се изплати многократно във времето. Уеб сайтът е важен и полезен както за твоя бизнес, така и за твоите клиенти. Благодарение на него показваш на клиентите, че те са най-важни, а различните дейности го доказват. Може да поддържаш и развиваш блог статии, да качваш разнообразно и полезно съдържание в различните раздели, както и да показваш клипове, снимки и много други. Абсолютно без никакви проблеми може да бъде добавен и бърз чат през facebook messenger или друго приложение. Важно е да отбележим, че всеки уеб сайт се нуждае и от месечна поддръжка и актуализиране на информацията. 


Перфектният уеб сайт за твоя бизнес. Готов ли си?

В началото споменахме, че статията е подходяща както за собственици на уеб сайтове, така и за тези, които нямат. Това е така, защото Киров Инвест Груп предоставя цялостни решения, които са свързани с изработката на уеб сайтове и онлайн магазини. Искаш да получиш иновативен и функционален уеб сайт, който е напълно съобразен с твоите изисквания и нуждите на твоя бизнес? Чудиш се как да подобриш вече съществуващ уеб сайт? Ние знаем как! Екипът на Киров Инвест Груп е изграден от експерти, които притежават дългогодишен опит в бранша, а портфолиото включва редица фирмени уеб сайтове и онлайн магазини. Гарантираме за качество, което е по-високо от цената. Научи повече като прочетеш статията: „Дигитализирай бизнеса си лесно и изгодно“. Възползвай се още днес. Свържи се с нас и получи преференциална оферта. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *