Киров Инвест

поддръжка на уеб сайт

Поддръжката на уеб сайт не е за пренебрегване

Поддръжка! Имаш телефон – грижиш се за него. Когато батерията на телефона започне да се изтощава по-бързо, отиваш и я сменяш. Имаш кола – грижиш се за нея. Когато колата има необходимост от обслужване и ремонти, отиваш до сервиза и си решаваш проблема, нали? Имаш дом – все пак е домът ти… Няма как да не се грижиш и за него. Имаш жена или приятелка… Хм, и там работата е ясна. Предполагаме, че все още се чудиш защо изброихме тези неща и какво е общото помежду им. Всичко, което имаш изисква грижа и поддръжка. Същото е и online. Като собственик на сайт или онлайн магазин, сигурно вече си прекарал немалко часове в разрешаване на технически проблеми. Навярно си губил и поръчки заради пропуснати ползи. В този ред на мисли смело можем да заявим, че уеб сайт без поддръжка е абсолютно нищо. Ако питаш нас, тя е задължителна. Разбира се, може и да я пропускаш, но нещата няма да вървят на добре. Колкото повече отлагаш поддръжката във времето, толкова повече ядове може да си докараш на главата. 


Защо поддръжката на уеб сайт е толкова важна?

Клиентите се променят. Стават все по-претенциозни. Искат по-бързо да намират необходимата информация, искат уеб сайтът да зарежда за отрицателно време, искат по-лесно да се ориентират в сайта и да пазаруват с няколко клика. Щом клиентите се променят, ти трябва да се адаптираш. 

До голяма степен растежът на бизнеса зависи от поддръжката. Тя се ангажира с доста невидими и трудоемки процеси, за да може да осигури гладко, безпроблемно и ефективно функциониране на уеб сайта. 


Какво включва поддръжката на уеб сайт?

Както вече споменахме, поддръжката на уеб сайт включва множество комплексни дейности. Част от тях са мониторинг на сайта, периодични ъпдейти на темата и плъгините, тестване и следене на скоростта на сайта, промени на съдържанието в различни раздели, актуализиране на информация, SEO, промени на настройките и много други. Всичко това носи ползи и предимства на бизнеса. Нека ти разкажем малко повече и за тях. 


Предимства и ползи

Поддръжката играе ключова роля за изграждане на успешен онлайн магазин или корпоративен уеб сайт, който води до увеличаване на  продажбите и запитванията. С нейна помощ не изоставаш, а винаги си в крак с времето и променящата се среда. Поддръжката на уеб сайт гарантира своевременно обновяване на функции и съдържание, както и актуализация, която е изцяло съобразена с променящите се тенденции и търсенията на потребителите в интернет. Не на последно място по значение е SEO оптимизацията. Важно е да отбележим, че SEO оптимизацията за търсещи машини е различна услуга, но е пряко свързана с поддръжката. Обновяването и добавянето на ново, интересно и ангажиращо съдържание в сайта допринася за подобряване на класирането (позицията в търсачките), а по този начин нараства и посещаемостта. Не си мисли, че това са всичките ползи. Има и още. А какви са предимствата? Свържи се с нас, за да ти разкажем за тях. Само загатваме, че знаем как можеш да отвееш конкуренцията… 


Имаш нужда от професионалисти…

Да си дойдем на думата. Хубаво е да имаш знания и умения, които да прилагаш практически, но все пак имаш нужда от професионалисти, защото поддръжката на уеб сайт не е шега работа. Ако все още се чудиш с какво биха били полезни, веднага споделяме няколко основателни причини. Професионалистите притежават необходимата експертиза и отношение към детайлите, които никак не се за подценяване. Могат да реагират бързо и адекватно при възникнали проблеми, намират решения за всеки случай и предлагат точните заключения. Когато работиш с професионалисти, си купуваш спокойствие. Възниква проблем, свързваш се с тях и останалото е тяхна грижа. Докато те отстраняват възникналия проблем, ти можеш да се фокусираш върху по-важните задачи за деня и да продължаваш с развитието на бизнеса. Да, имаш нужда от професионалисти… Ето ги и тях. Време е да ти представим екипа на КИРОВ ИНВЕСТ ГРУП. 


Избери професионалистите

Няма спор. Много фирми предлагат услугата поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазин. Знаеш, че има огромна разлика между „мога да се справя“ и „ще се справя“. Трябва да бъдеш внимателен, когато правиш своя избор. Ние не си падаме по гръмките обещания и множеството приказки. Обичаме да се доказваме с действия. Всеки наш клиент е научил на какво сме способни, затова сме изградили и множество партньорства. Може да се възползваш от нашата услуга поддръжка на уеб сайт и онлайн магазин и да осигуриш на бизнеса си компетентна техническа помощ, която винаги се изпълнява в кратки срокове. Екипът на КИРОВ ИНВЕСТ ГРУП предоставя цялостни решения, които са свързани с тази услуга. Той е изграден от експерти, притежаващи необходимите знания, умения и опит, за да гарантират ефективна поддръжка. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *